Webcams Oostenrijk 6 december 2023

Flachau 3 december 2023

Voor de aankomende wintersport verlangen we allemaal naar kaiserwetter, zon en veel sneeuw

Webcams Oostenrijk 6 december 2023

Voor velen geldt in de maand december dat er wordt afgeteld tot de kerst. De eerste groep wintersporters wordt dan verwacht in de Oostenrijkse Alpen. tot die tijd willen we jullie ook op de hoogte brengen mbt de situatie aldaar. Op het moment zitten we niet op locatie dus moeten we het doen met de webcams.

Hieronder staat weer een overzicht van vandaag.

Overigens zijn wij as vrijdag actief in Oostenrijk. We kunnen dan weer live vanaf de piste laten zien hoe de situatie is. Hoe dus de sociale media in de gaten. Waar zijn we as. vrijdag. We zijn thuis in SkiWelt en gaan daar de eerste skimeters weer maken.

Westendorf skiweide

Westendorf skiweide op 6 december 2023

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×