Webcams Oostenrijk 6 maart 2021

Westendorf sneeuwgrens

Westendorf sneeuwgrens

Webcams Oostenrijk 6 maart 2021

Na de sneeuwval van gisteren op de hoger gelegen pistes is vandaag het weer veranderd. In veel gebieden kun je spreken van Kaiserwetter. Ook diot weekend zijn er nog een aantal gebieden open om vervolgens te gaan sluiten. Oa. SkiWelt en St Johann in Tirol zijn dit weekend nog open om hopelijk met het zomerseizoen weer open te gaan. Normaal gesproken is dat medio mei van ieder jaar. Laten we hopen dat dit ook dit jaar het geval zal zijn.

Maar nu eerst de beelden. Jaloersmakend voor de mensen die in de gebieden mogen zijn.

Ellmau

Hinterglemm

St johann

Dit was weer het rondje Webcams Oostenrijk 6 maart 2021 en er zullen er nog wel een aantal volgen deze maand.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht