Webcams Oostenrijk 8 december 2022 veel skiërs te zien

Kirchberg Pengelstein

Webcams Oostenrijk 8 december 2022 veel skiërs te zien

In de titel staat dat er weer veel skiërs te zien zijn. Normaal gesproken is dat natuurlijk altijd zo maar nu melden we dat omdat er weer steeds meer skigebieden geopend zijn. als we de beelden zo zien dan zien de pistes er goed uit. Natuurlijk kan er meer sneeuw bij  maar dat gaat als het goed is ook gebeuren. As weekend wordt het een stuk kouder en er gaat ook nog een portie sneeuw vallen. Hoeveel dat is dat gaan we zien. Ons weerbericht van vanochtend maakt daar wel voorzichtig melding van. Ook gaat de sneeuwgrens dalen tot in vele dalen. al met al goed nieuws.

We hebben weer wat webcams nagelopen en een compilatie voor jullie klaar gezet. In sommige gebieden hangt nog de bewolking maar die zal hier en daar wel gaan verdwijnen. Ook zien we in sommige gebieden dat het geweldig zonnig is.

Mocht je vandaag in een van de gebieden zitten post dan wat foto’s in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zo kan een ieder meegenieten.

Zin in de wintersport en nog geen accommodatie? Kijk dan eens vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Komend weekend weer een nieuwe Webcams Oostenrijk.

Rifflsee

skioutlet 2022 grote banner

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×