Webcams Oostenrijk 9 december 2019 SNEEUW

Brixen im Thale 9 dec 2019

Webcams Oostenrijk 9 december 2019, we hebben een klein rondje webcams voor jullie gemaakt en we zagen nu al behoorlijke sneeuwbuien Oostenrijk binnen komen. Het sneeuwt nog niet overal maar vanavond en vannacht zouden er zeker een paar centimeter bij kunnen gaan komen.

Bekijk het maar even hieronder.

Dat het voor komende weekend spannend gaat worden met de sneeuwgrens in Oostenrijk is wel duidelijk. Gisteren zagen we nog niet de sneeuw op de kaarten die er nu wel zou staan. Of dit zo blijft dat bekijken we morgenochtend weer in een nieuw weerbericht voor Oostenrijk.

Kirchberg Pengelstein 9 dec 2019

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Ski Outlet Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×