Webcams Oostenrijk er valt sneeuw 9 juni 2022

Kaprun sneeuw 9 juni 2022

Kaprun sneeuw 9 juni 2022

Webcams Oostenrijk er valt sneeuw 9 juni 2022

Onze weerman had het al voorspeld. Op de gletsjers zou er weer wat sneeuw naar beneden komen vallen. Dat is ook gebeurd. We hebben webcambeelden klaar staat van oa Kaprun en de Pitztaler Gletsjer. Daar lijkt het wel of de winter weer terug is. Overigens is het niet vreemd dat op deze hoogte ook sneeuw valt in juni. In alle maanden van het jaar is daar wel kans op natuurlijk.

Maar blijft dit zo? Lees anders nog even het laatste weerbericht dat we vandaag hebben geschreven. Voor sommige gebieden kan komend weekend de zwemkleding uit de kast worden gehaald.

Zie hieronder de webcambeelden van vandaag vanuit Oostenrijk.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...