Webcams Oostenrijk Gletsjer 23 oktober 2020

Pitztaler Gletsjer

Webcams Oostenrijk Gletsjer 23 oktober 2020

Het weer is aan het veranderen op het moment. Meer bewolking komt het land in en morgen valt wat neerslag. We kijken vandaag weer even op de gletsjers hoe het er daar uitziet dmv een video.

We zien na het weekend weer wat sneeuwval staan voor de gletsjers met een sneeuwgrens op maandag rond de 1800 meter en dinsdag zelfs nog een stukje lager. Wellicht dat we daar in onze volgend weerbericht aandacht aan kunnen geven.

Kaprun Kitzsteinhorn

Vos Wintersportbeurs oktober 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...