Webcams Oostenrijk Gletsjers 21 september 2021

Pitztaler Gletsjer

Webcams Oostenrijk Gletsjers 21 september 2021

Nu we steeds meer heimwee krijgen naar de wintersport en na het nieuws dat Oostenrijk “gewoon” een winterseizoen gaat hebben waren we ook benieuwd hoe het zou zijn op de gletsjer. We hebben daarvoor weer even op onze verschillende webcampagina’s gekeken en de volgende compilatie in elkaar gezet.

Ook willen we jullie er op wijzen dat er al flink wordt geboekt voor het komende winterseizoen. Mocht je nog in één van de kindervakanties willen gaan dan moet je echt opschieten. Veel is er al weg. Kijk anders nog even op onze accommodatiepagina. Wie weet zit er wat voor jullie bij.

Hintertux

solden worldcup piste Tiefenbachferner

Sölden de Worldcuppiste

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht