Webcams Oostenrijk Gletsjers 25 september 2022

Sneeuwval tm 2 okt 2022

Webcams Oostenrijk Gletsjers 25 september 2022

Komende week gaat het weer sneeuwen, zeker op de gletsjers en die staan bij ons altijd in de belangstelling eind september/begin oktober. Dan moet er ook een sneeuwdek zich gaan vormen op de gletsjers.

Zelf proberen we altijd in de herfstvakantie een aantal dagen te gaan skiën. Zoals het er nu naar uitziet gaat dat ook weer gebeuren maar dan moet er wel voldoende sneeuw zijn.

We geloven dat het echt goed gaat komen. Afgelopen vrijdag is Sölden al een week eerder open gegaan. De Pitztaler Gletsjer heeft ook al aangegeven te gaan openen op 1 oktober en Kaprun (Kitzsteinhorn) maakt zich ook op voor een opening op 7 oktober.

Op bovenstaande kaart zie je ook al enkele gebieden (de gletsjergebieden) oranje/rood kleuren en dat betekent dat er veel sneeuw zou gaan vallen.

We hebben zojuist nog een kijkje genomen op diverse webcams en die zie je hieronder. Mooi te zien is dat bv het dalstation van het Pitztal al helemaal wit is geworden, dat was vorige week iets anders. Wij weten uit zeer betrouwbare bron dat je daar geweldig kunt skiën.

Om toch weer even in de sfeer te komen hoe het op de piste nu zou zijn een paar skicompilaties van afgelopen seizoen.

Sölden Worldcup piste

Sölden Worldcup piste 22 en 23 oktober 2022

CMP Grote Banner 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht