Webcams Oostenrijk Kaiserwetter en Ondergaande Zon

Zell am See

Zell am See en ondergaande zon, 24 januari 2022

Webcams Oostenrijk Kaiserwetter en Ondergaande Zon

De afgelopen dagen hebben in Oostenrijk en dan voornamelijk de noordalpen in het teken gestaan van sneeuwval. Vandaag zijn de rollen totaal omgekeerd. Kaiserwetter pur sonne. Dan zijn we toch ook wel benieuwd hoe die beelden er uit zien.

We hebben weer een aantal webcams geselecteerd waar de zon goed te zien is en dan speciaal aan het einde van de middag. De mensen die vandaag in de wintersport gebieden waren hebben vast met volle teugen kunnen genieten van het weer maar zeker ook van de heerlijke verse sneeuw.

Hieronder de webcamvideo.

Zijn jullie nu zelf in Oostenrijk en heb je een mooie foto in het zonnetje gemaakt. Zet ze dan maar in de reacties op facebook.

brixen ondergaande zon

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...