Webcams Oostenrijk op gletsjers kun je weer skiën

Hintertuxer Gletsjer

Webcams Oostenrijk op gletsjers kun je weer skiën. De skigebieden zijn vanaf 16 maart op slot gegaan maar vandaag op 29 mei 2020 mogen gebieden weer openen. Sommige gebieden openen al voor het zomerseizoen maar in het hooggebergte is er nog sprake van winter en kou ..en dus ook sneeuw.

Op de gletsjers kun je namelijk ook weer skiën. Niet direct voor de lagelanders die er naar toe zouden willen gaan. Dat gaat waarschijnlijk weer opgang komen vanaf 15 juni 2020.

We zijn een rondje op de webcams gaan kijken en er zijn weer mogelijkheden bij Kaprun (Kitzsteinhorn), Hintertuxer Gletsjer en de Kaunertaler Gletsjer. Bekijk de beelden hieronder maar eens. Bij Kaprun vriest het zeker ook nog en de sneeuwkwaliteit moet wel goed zijn om daar nog wat bochtjes te draaien. Beter is het weer op de Hintertux en Kaunertaler Gletsjer. De zon komt er daar al heerlijk doorheen en met prima temperaturen heb je daar een fijne skidag. Maar eerst nu Webcams Oostenrijk vanaf een paar gletsjers.

Medio juni staan de grenzen ook open om weer Oostenrijk in te rijden. Wij hebben zelf al wat gepland en als we kunnen dan zijn er weer video updates en live video’s te zien. Beelden dan zeker uit de dalen maar zeker ook nog even in de sneeuw.

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaunertaler Gletsjer

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...