Webcams Oostenrijk Sneeuw 11 februari 2024

Scheffau

Eindelijk weer wat sneeuw in Scheffau

Webcams Oostenrijk Sneeuw 11 februari 2024

Eindelijk valt er weer wat sneeuw, maar eerlijk is eerlijk echt nog niet tot in de dalen. Sommige dalen blijven echt groen en dat zal voorlopig nog wel even zo blijven.

We zijn natuurlijk blij dat er wat sneeuw valt in de gebieden. Hopelijk valt er ook genoeg want tot een meter of 1800 is het slush of pap wat de klok slaat. Daar zijn vele centimeters voor nodig om die laag ver naar onderen te brengen. Of er grote hoeveelheden gaan vallen in de Noord Alpen…. wij denken dat zeker niet. Voor de Zuid Alpen is dat een ander verhaal, daar valt meer neerslag, maar daar kan ook de sneeuwvalgrens een ding zijn.

Wij zijn weer de webcams langs gegaan en hebben een video in elkaar gezet. Daar zie je positieve beelden, maar ook dalen waar het nog niet wil vlotten.

Ook lichten we nog 2 gebieden eruit als het gaat om de verwachting van de Wetterzentrale. Het Pitztal en Kirchberg in Tirol.

Wetterzentrale Arzl Pitztal 11 feb 2024

Wetterzentrale Kirchberg 11 feb 2024

We zien een groot neerslag moment rond 19 februari maar de sneeuwgrens kan nog best hoog uitpakken. Of dat zo blijft dat gaan we zien. Onze weermannen houden het dagelijks voor jullie in de gaten. Elke dag om 8 uur staat er een nieuw weerbericht voor Oostenrijk klaar.

Wildschonau Schattberg

Wildschonau Schattberg op hoogte valt er een behoorlijk portie sneeuw

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×