Webcams Oostenrijk Sneeuwdump 20 april 2024

Brixen im Thale 20 april 2024

Webcams Oostenrijk Sneeuwdump 20 april 2024

Wat hadden we graag dit beeld gezien in januari, februari en maart. Toen leek het wel of de winter voorgoed met vakantie was maar nu iedereen weer thuis zit komt koning winter nog even langs.

Zelfs in de lager gelegen gebieden zou het wel eens tot het dal kunnen sneeuwen. Op de gletsjers gaat een behoorlijk laag vallen. Voor degene die nog naar Oostenrijk gaan met de mei vakantie en nog zou willen dan zijn de omstandigheden op de gletsjer zeker optimaal. Wij zijn volgende week ook weer van de partij en zullen het jullie zeker laten zien.

Vanochtend hebben we een rondje langs de webcams gemaakt en je kunt hieronder bekijken hoe winters het er uit ziet vandaag.

Tot slot nog even de prognose voor de komende dagen op de gletsjers. dit zijn ook de gletsjers waar wij vanaf volgende zaterdag actief willen zijn.

De hoeveelheden sneeuw die gaan vallen die liegen er niet om:

  • Stubaier Gletsjer                48 cm
  • Kaprun Kitzsteinhorn     129 cm
  • Pitztaler Gletsjer                73 cm

Bergfex Kaprun 20 april 2024

Bergfex Pitztaler Gletsjer 20 april 2024

Bergfex Stubaier Gletsjer 20 april 2024

Wie zien we volgende week nog meer op één van deze gletsjers?

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×