Webcams Oostenrijk sneeuwval 2 december 2023

Zell am See 2 december 2023

Zell am See 2 december 2023

Webcams Oostenrijk sneeuwval 2 december 2023

Onze weerman had het al voorspeld dat er vanaf vrijdagavond een behoorlijk portie sneeuw zou gaan vallen in de noordalpen. De zuidalpen zouden daarvan ook nog een behoorlijk deel van mee krijgen maar de sneeuwgrens is daar aanvankelijker een stuk hoger… Hopelijjk gaat de sneeuwgrens ook daar rap naar beneden.

Met deze sneeuwverwachting hebben we ook maar weer een webcam video in elkaar gezet. Een hoop camera’s waren of ingesneeuwd of er was totaal niets te zien van daar dat je wat camera’s mist.

Bekijk hieronder de beelden.

Het is natuurlijk nog lang geen kerst maar het begin is al beter dan de laatste 18 jaar. In 2005 was er ook zo n start en laten we hopen dat het weihnachsttauwetter dit jaar even wordt overgeslagen. Meer daarover elke dag op onze weerpagina. Je blijft daar voorzien worden van het laatste weerbericht. Dagelijks om 8 uur staat ie vers voor jou klaar.

Hieronder nog wat heerlijke foto’s.

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkamm ook hier ligt al een behoorlijke dikke laag


Brixen im Thale 2 december 2023

Brixen im Thale 2 december 2023


Westendorf Skiweide 2 december 2023

Westendorf Skiweide 2 december 2023


Sneeuwvrwachting Oostenrijk 2 december 2023

Sneeuwvrwachting Oostenrijk 2 december 2023

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×