Webcams Oostenrijk Sneeuwval 2 november 2021 VIDEO

Scheffau

Webcams Oostenrijk Sneeuwval 2 november 2021 VIDEO

Het heeft gesneeuwd in Oostenrijk afgelopen nacht en in sommige gebieden is erg veel sneeuw gevallen. Op de toppen maar ook zeker op de gletsjers wel 30 cm. Meer sneeuw is onderweg en donderdag zal er weer een behoorlijk portie sneeuw aan gaan komen in Oostenrijk bij wellicht een lagere sneeuwgrens. Lees ons weerbericht van vandaag nog maar eens.

Maar na sneeuwval willen jullie natuurlijk ook zien hoe het er allemaal uitziet. We hebben weer wat webcams klaargezet in een video en wie weet zit jouw skigebied er wel bij.

Goed te zien is dat het in het westen al aardig aan het opklaren is, sterker nog de zon staat er prachtig bij. Kijk maar eens in de gebieden van Sölden en de Pitztaler Gletsjer, FANtastische beelden.

In de omgeving van Zell am See is goed te zien dat de sneeuwgrens tot het dal is gegaan en dat is toch echt onder de 800 meter.

Zell am See

dit snakt naar meer en hopelijk gaat er donderdag weer veel bijvallen. Wie weet blijft het ook koud genoeg bovern de 1500 meter dat deze sneeuw al blijft liggen. Dat zou een mooie bodem zijn. Of dit zo blijft? Lees ons dagelijkse weerbericht om 8 uur in de ochtend inzake het weer in Oostenrijk en je weet meer komende winter.

Pitztaler Gletsjer 2 nov 21

Hopelijk donderdag weer een mooie rondje van de Webcams in Oostenrijk na de sneeuwval of wel tijdens. We gaan het zien.

Colada Sport2000 banner

Ski Outlet Logo

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...