Webcams Oostenrijk wat een verschil met vorige week

Hinterglemm Regenboog

HinterglemmZwölferkogel. Er is zelfs een regenboog te zien. Regenboog

Webcams Oostenrijk wat een verschil met vorige week. Vorige week vrijdag en zaterdag werden de laag gelegen gebieden nog verrast met wat sneeuw en de gletsjer met een halve meter sneeuw. Dit weekend is dat anders.

In ons weerbericht heb je het al kunnen lezen… er is vandaag een heuse föhnstorm opkomen zetten vanuit het zuiden. Daarbij zouden de neerslaghoeveelheden aanzienlijk zijn maar dit is meer voor de westelijke alpen weggelegd (Frankrijk, Zwitserland en West Oostenrijk). Wij verblijven meestal in het Brixental en als er dan sprake zou zijn van een südföhn dan blaast die er zeker in maar de neerslaghoeveelheden zijn meestal beperkt (voor deze streek), sterker nog het zonnetje zou zelfs kunnen schijnen. Dit fenomeen zien we dus vandaag ook. Bekijk de webcamvideo maar. Je ziet ook hoe dichter bij de alpenhoofdkam hoe meer bewolkt het is en er wat neerslag valt. Voor de gletsjer gebieden is het te hopen dat de sneeuwgrens nog een stuk gaat dalen.

Morgen is de opening op de Kitzsteinhorn in Kaprun en dan wil je natuurlijk wel dezelfde omstandigheden hebben zoals jullie van de week bij ons op de website hebben kunnen zien. Gemist klik dan nog maar even HIER.

Hohe Salve 3 oktober 2020

St Johann in Tirol 3 oktober 2020

Zell am See 3 oktober 2020

Binnenkort weer een rondje webcams Oostenrijk met wellicht weer wat sneeuwbeelden.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen we hoe je deze buffys kunt bestellen.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht