Webcams Oostenrijk wat ziet het er mooi uit

Zell am See

Webcams Oostenrijk wat ziet het er mooi uit

Ook vandaag hebben we weer een rondje gemaakt langs de webcams. In sommige gebieden is de zon erbij gekomen en dat levert uiteraard FANtastische beelden op. Zeker na de gevallen sneeuw. Een nieuwe webcam video staat hieronder klaar.

Het weerbericht van vanochtend beloofd ook weer veel sneeuw. Als dit uitkomt dan hebben de skigebieden de beste seizoensstart van meer dan 10 jaar… Laten we hopen dat dit weertype blijft deze winter. sneeuw afgewisseld met zon.

Wil je op de hoogte blijven van het dagelijkse weerbericht. Zet dan deze pagina in je favorieten…als je dat nog niet had gedaan. HIER ga je meteen door naar de weerpagina.

Kaprun

Wil je zelf een update delen. Doe dit dan op de facebookgroep van Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Wil je zelf een bericht maken voor op de website? Dat kan ook. Stuur je verhaal/update in naar info@fantastischoostenrijk.nl deel dan ook nog wat foto’s en we zullen het wellicht plaatsen. Kom maar op met jullie verhalen.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×