Webcams Oostenrijk Winters met sneeuwval 27 maart 2023

Pitztal Hochzeiger

Webcams Oostenrijk Winters met sneeuwval 27 maart 2023

Het was voorspeld en ook nog eens uitgekomen. Aan de noordkant van de Alpen is het behoorlijk aan het sneeuwen en we zien het ook sneeuwen in vele dalen. Dit is weer een behoorlijke opfrisser voor de lager gelegen gebieden die nog tot rondom de Pasen open zijn. Voor de gletsjer is het ook goed nieuws dat er weer een portie sneeuw aankomt want die sluiten pas de deuren op zijn vroegst ergens in mei of zelfs zijn nog langer open.

We hebben van de camera’s die niet vol sneeuw zaten een video update gemaakt. Bekijk de beelden maar eens, beelden die niet mis zouden staan in het december of januari. Eindelijk dus weer sneeuw. Laat maar in de reacties op facebook horen waar je op dit moment zit en hoeveel sneeuw er gevallen is.

Volgens ons laatste weerbericht gaat de sneeuwval morgen ook nog door wordt het wat droger in het westen maar zou het in het Salzburgerland nog wel even aanhouden. De temperaturen gaan in de dalen in het midden van de week weer omhoog maar eind maart kun je niet meer verwachten dat het nog blijft vriezen in de dalen. Overigens skiën in Firnschnee is toch ook heerlijk en anders voor de goede sneeuw wachten de gletsjers nog.

Weg Kitzbühel tussen Jochberg en Pass Thurn

Weg Kitzbühel tussen Jochberg en Pass Thurn

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×