Webcams Oostenrijk zien er erg zomers uit

Zell am See 30 oktober 2022

Webcams Oostenrijk zien er erg zomers uit maar wanneer komt de sneeuw

De laatste weken is het best wel warm geweest in de alpen, laten we zeggen bijna de hele maand oktober was te warm. Maar dat levert ook hele mooie beelden op in de bergen. Deze beelden hebben we op een rijtje gezet en overal waar we maar keken daar scheen de zon.

Al deze gebieden zijn binnenkort aan het “insneeuwen” en daarmee bedoelen we de eerste sneeuw die er gaat vallen medio november/ eind november. Laten we daar vanuit gaan. Afgelopen weekend waren er weer veel mensen in de bergen om te wandelen, Mountainbiken of gewoon lekker niets te doen op een terrasje. Wij geven ze groot gelijk, bekijk de beelden hieronder maar eens….. we gaan zo in op eventueel sneeuwval.

Wanneer komt dan de sneeuw of blijft het voorlopig droog?

Op onze eigen FANtastisch Oostenrijk kaarten is het volgende te zien!

Sneeuwkaart FANtastisch Oostenrijk kaart 1e week november 2022

Sneeuw voorspeld tot en met 6 november 2022

Eerst zagen we dat het alleen maar droog zou zijn de komende periode maar toch is er een model dat er toch nog sneeuw laat uitspugen en laten we hopen dat ook de Oostenrijkse bergen daarbij zitten. Op de gletsjers daar kun je momenteel skiën maar verse sneeuw is zeker welkom. Of dat gaat gebeuren we gaan het komende week afwachten.

Sölden 7 november 2021 @ron Vlierberghe

Sölden foto via Facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk @Ron Vlierberghe

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Superskicard

© superskicard.com

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...