Webcams Sneeuw tot in de dalen Noordkant

westendorf Choralp Hohe Salve

Webcams Sneeuw tot in de dalen Noordkant

Gisteren sneeuwde het in de Noordalpen. Een gedeelte had de afgelopen week heel weinig neerslag en of sneeuw gezien. Aan de zuidkant daarentegen kwam op sommige plaatsen teveel sneeuw naar beneden en dat heeft zeker tot problemen geleid.

Dit jaar geen kerst stress omdat vele Lagelanders thuis blijven. Wellicht dat er weer mogelijkheden zijn na 7 januari 2021 maar dat moeten we afwachten. Mocht het wel kunnen dan is het wel handig dat er ook genoeg sneeuw ligt in de gebieden. Vandaar dat we weer een webcam video hebben klaar gezet zodat jullie kunnen zien hoe de vlag erbij hangt.

Hochzeiger

In het westen zien we al de zon erbij komen.

Hohe Salve

Terwijl in het oosten van Tirol maar zeker ook het Salzburgerland nog wat bewolkt is…

westendorf skiweide

In het dal op 800 meter zie je hierboven de skiweide van Westendorf, gelukkig weer helemaal wit. Of dit zo gaat blijven… dat zien we de komende dagen wel weer. Wil je op de hoogte blijven van ons weerbericht? Iedere dag staat er een weerbericht klaar om 8 uur in de ochtend!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...