Webcams Video Gletsjers laatste skibeelden van november

Pitztaler Gletsjer 2 november 2020

Webcams Video Gletsjers laatste skibeelden van november

De laatste webcambeelden deze maand waarop nog skiërs te zien zijn. Zoals jullie weten gaan morgen de gletsjergebieden dicht voor de wintersporters. Dit is één van de maatregelen waarvan Oostenrijk verwacht dat dit het cijfer van de besmettingen doet dalen. Als alles volgens plan verloopt zou Oostenrijk begin december alweer iets van deze maatregelen kunnen laten vallen. Dat Oostenrijk de skigebieden wil openen dat is logisch. Of dit kan? Wij houden daar zeker hoop op.

Bekijk de beelden nog maar. Het enige plekje waar het wat minder weer is …is de Kitzsteinhorn. Op andere plekken komt de zon er goed doorheen.

Hintertux 2 november 2020

Pitztaler Gletsjer 2 november 2020

Stubaier Gletsjer 2 november 2020

Natuurlijk houden we de gebieden wel voor jullie in de gaten. De webcams die zullen niet dicht gaan, hooguit dicht sneeuwen. Maar we blijven jullie op de hoogte houden met Webcams Video uit Oostenrijk.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...