Webcamvideo Oostenrijk 6 maart 2024 Sneeuw

Solden Seekogel

Webcamvideo Oostenrijk 6 maart 2024 Sneeuw

Er is eindelijk weer eens wat sneeuw gevallen, voornamelijk in het westen van Oostenrijk, Daar zijn grote hoeveelheden gevallen. We lzwen op facebook omgeving Stubaier Gletsjer meer dan 1 meter, 90 cm regio Ober- en Hochgurgl en op vele plekken daar in het westen nog veel meer.

Bij ons in de oostenlijkere alpen daar is wel sneeuw gevallen maar bij een sneeuwgrens die tussen de 900 en 1000 meter lag. Wat dat aangaat moet de gifbeker voor de lagere dalen dit seizoen helemaal leeg. wij kregen berichten dat er hoger op de berg rond 12 uur tussen de 5 en 10 cm was gevallen en dat moet eind van de dag een stuk hoger zijn uitgevallen.

We hebben een rondje gemaakt langs diverse webcams en daar kunnen jullie zien dat het ook echt winter is geworden. Voor hoelang? We denken het wel te weten maar lees dan elke dag het weerbericht maar dat om 8 uur klaar staat op FANtastischoostenrijk.nl.

Hieronder de video van de skigebieden, beelden zijn in de namiddag opgenomen.

Brixen im Thale

Hieronder kun je nog even zien hoe het in het dal is bij ons, sneeuwruimen is niet iets dat wij nog moeten doen.

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×