Webcamvideo Sölden Pitztal en Kaprun 12 november 2023

Pitztaler Gletsjer

Webcamvideo Sölden Pitztal en Kaprun 12 november 2023

We gaan kruipen steeds dichter naar de winter toe. In het hooggebergte heeft de winter al toegeslagen. De gletsjers hebben vorige week flink wat sneeuw erbij gekregen en er gaat nog meer deze week bijkomen.

We hebben een rondje langs de gletsjers gemaakt en goed te zien is dat de sneeuw al in het westen aan het vallen is. Sölden en de Pitztaler Gletsjer profiteren daar nu al van. Kaprun dat oostelijker ligt daar arriveert wat later de sneeuw. Bekijk eerst de beelden maar eens.

De voorspelde sneeuw kun je hieronder uitlezen.

Bergfex Kaprun 12 november 2023

Bergfex Pitztaler Gletsjer 12 november 2023

Bergfex Sölden 12 november 2023

Vanaf donderdag zijn wij aanwezig in Sölden. Wij hopen dan weer mooie beelden te maken. We zien wel dat de voorspelling is dat het bewolkt is en er valt sneeuw. Één ding weten we zeker en dat is dat er sneeuw genoeg ligt in het wintergebied. Opstappen vanuit het dal met de lift is dus gegarandeerd.

Blijf ons maar volgen dan weten jullie ook meteen hoe het daar isSölden 8 november 2022

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×