Een wisselvallige week met zon en regen

wisselvallige week RTL Weer 30 april 2022 Brixen im Thale

Foto van afgelopen zaterdag, maar het had net zo goed vandaag zijn.

Een wisselvallige week met zon en regen. De lente met veel zon en zeer weinig neerslag is nog niet aan de orde. Het wordt een week met bewolking, neerslag maar de zon zal zich ook laten zien

Ook komende week zal er nog een hoop water naar beneden komen zo ook vandaag. In de ochtend is het bewolkt en kan er wat neerslag naar beneden vallen. Echter zal de zon in Vorarlberg, in het Tiroler Oberland en in het Donaugebied in de ochtend veel te zien zijn. De sneeuwgrens ligt rond de 2000 meter. De wind is zwak tot matig komend uit het noorden draaiend naar het zuidoosten. Echt zomerse temperaturen zijn het nog niet met maximum tussen de 14 tot 21 graden.

Morgen begint de dag met zon met mogelijk wat mistvelden. Vanuit het oosten trekken in de loop van de ochtend de eerste wolken het land binnen waaruit regen zal vallen. Vanaf de middag kunnen er onweersbuien ontstaan, alles boven de 2000 meter zal als sneeuw gaan vallen. De wind is nog steeds zwak tot matig met een maximum temperatuur tussen de 15 en 23 graden.

wisselvallige week

Verdere trend

De dagen erna zal een kopie worden van de afgelopen dagen. Een afwisseling van zon en wolken waaruit het nodige aan neerslag zal vallen. Er staat nog steeds een zwakke tot matige wind met een temperatuur tussen de 15 tot 22 graden.

Morgen meer weer!

De groeten,

Reserveweerman Michel

Brixental 1 mei 2022

1 mei 2022

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...