Weekend zonnig en warm zomerweer

Innsbruck

© Ger Zonneveld

Weekend zonnig en warm zomerweer

De zomer zet nog door ook na het weekend, maar de kans op neerslag zal toenemen.

Vandaag begint de dag weer met een lokale mistbank maar al snel komt de zon erbij. In de loop van de middag kunnen er lokaal wolken voorbij drijven maar over het algemeen zal de dag onbewolkt verlopen.

Het belooft weer een warme nazomerse dag te worden met een maximum van 26 tot 31 graden. Dit alles met een matige wind en in het oosten een stevige wind waaiend uit het oosten tot zuidoosten.

Morgen wordt weer een warme dag met veel zon. Lokaal is een mistbank mogelijk maar het belooft ook weer een wolkeloze dag te worden. De wind waait matig uit het oosten met een maximumtemperatuur tussen de 26 en de 32 graden.

Ook de zondag blijft het warm waarbij de temperaturen op lopen naar 24 tot 30 graden. Naast een lokale mistbank zal het overwegend zonnig worden. In het westen zullen vanaf de middag grotere cumuluswolken gaan vormen waaruit in Tirol lokaal een onweersbui kan vallen. De wind is matig, in het oosten ook een stevige wind uit het oosten tot zuiden.

Na het weekend

Maandag is het nog steeds warm met in het begin van de dag lokaal een mistbank. In de middag zullen er individuele regen- of onweersbuien gaan vallen met de grootste kans in het westen. Met een matige oosten- tot zuidenwind stijgt de temperatuur naar maximaal 24 tot 30 graden.

Dinsdag vallen van Vorarlberg tot Opper-Oostenrijk diverse hevige regen- en onweersbuien. De dag begint weer met een lokale mistbank. De temperaturen zullen uiteindelijk stijgen naar een maximale waarde die liggen tussen de 24 en 30 graden.

Hoe het verder verloopt morgen meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...