Weekend zonnig met het nodige aan neerslag

Kaprun Kitzsteinhorn Top of Salzburg 3029 meter

Als alles meezit staan wij hier weer medio oktober, wanneer zullen de toppen weer wit worden??

Weekend zonnig met het nodige aan neerslag

Volgens de meteorologen en klimatologen begint op 1 september de herfst en die begint zomers.

Vandaag is dus volgens de meteorologen en klimatologen de meteorologische herfst begonnen en die begint met lokaal mist, hoge bewolking en laaghangende bewolking. Het is droog behalve in het zuiden waar het kan gaan regenen. In de loop van de dag zal de zon vaker en langer te zien zijn. Toch blijft de kans op een lokale regenbui ook in de middag aanwezig. De wind is zwak tot matig met een maximum tussen de 18 en 24 graden.

Morgen begint weer met lokaal mist of hoge mist maar blijft de kans op een enkele regen- of onweersbui aanwezig. De kans is het grootst in een gebied tussen de Stubaier Alpen en de Niedere Tauern. Door een matige tot stevige wind dat uit het oosten tot zuiden komt stijgen de temperaturen tot maximaal 18 tot 25 graden.

Weekend

Zaterdag begint fris maar uiteindelijk stijgt de temperatuur naar maximaal 21 tot 26 graden. De zon zal veel te zien zijn behalve in het westen waar lokaal een regen- en onweersbui kan vallen. Dit bij een matige tot stevige wind. Zondag wordt het warmer met een maximum tussen de 23 en 28 graden. De dag begint met wat mist en bewolking waardoor lokaal kans is op een regen- of onweersbui.

Maandag wordt het nog iets warmer met lokaal een bui. Maximum ligt tussen de 23 en 29 graden.

Hoe alles verder verloopt richting en na het weekend. Morgen weer meer weer vanuit Oostenrijk.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht