Weeralarm en Hagel in Zuid Oost Oostenrijk

Weeralarm en Hagel in Zuid Oost Oostenrijk

Weeralarm in Zuid Oost Oostenrijk, Weerman Jeroen had al een post gedaan op Facebook mbt het weeralam in  Zuid Oost Oostenrijk. We kwamen ook weer veel videos tegen die we graag met jullie willen delen. Het lijkt wel compleet winter in sommige dorpen. Kijk maar is naar het kaartje waar veel “ontploffingen “opstaan.

Weeralarm zuid oost Oostenrijk

Op de facebooksite van Aktuelle Wetterwarnungen für Österreich staan al heel veel video’s. We hebben er even 2 uitgehaald. De eerste 2 video’s komen vanuit Grafendorf bei Hartberg. De 3e in de buurt van Soboth.

Via Stormchasers Austria kregen we deze foto nog onder ogen.

Hagel Stormhunters Austria

Stormhunters Austria

Hagel uit Pistorf

Via Monica Alta die wel vaker foto’s instuurt kregen we onderstaande foto te zien. Die hagelstenen vallen een beetje uit de toon met de foto die hier boven staat. Je zult ze maar op je auto of hoofd krijgen ?

Hagel Monica Alta

Morgenochtend komt weerman Jeroen met een extra weer update. Of alles zo blijft laat hij jullie dan weer snel weten. Zijn jullie op dit moment in Oostenrijk en maak je ook dit weertype mee…. Wij zijn benieuwd naar jullie foto’s. Heb je zin om ze te delen. Stuur dan een e-mail naar info@fantastischoostenrijk.nl

Alpen Reizen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×