Weerbericht er staat sneeuw op de kaarten

Weerbericht er staat sneeuw op de kaarten

Het weerbericht dat we gisteren gemaakt hebben is zeker nog de komende dagen van toepassing (Je kunt het HIER nog eens nalezen) Maar wat we op de kaarten hebben gezien willen we zeker met jullie delen. Het is nog wat verweg maar komend weekend zouden voor de verschillende gletsjers mooi kunnen gaan verlopen. De gletsjers zijn binnenkort allemaal weeer open en dan is het natuurlijk leuk om op een verse laag sneeuw te skiën.

Deze voortekenen zijn nu aanwezig voor volgend weekend. Kijk hieronder maar eens de kaarten van Bergfex voor de Pitztaler Gletsjer, Sölden en Kaprun (Kitzsteinhorn)

Bergfex Kaprun 20 sept 2020

Bergfex Pitztaler Gletsjer 20 sept 2020

Bergfex Sölden 20 sept 2020

Of de sneeuw ook gaat vallen dat gaan we in de gaten houden voor jullie. Morgenochtend weer een regulier weerbericht waarbij we ook deze sneeuw in de gaten zullen gaan houden.

Kitzsteinhorn sneeuwval

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht