Weerbericht, het wordt zomer met kans op onweersbuien

Weerbericht, het wordt zomer met kans op onweersbuien. Het weer zal de komende dagen niet veel anders worden. Veel zon staat er op het programma en heel belangrijk naast de zon ook hogere temperaturen. Je mag gerust spreken over zomer de komende dagen maar met een kans op onweersbuien…

Op onze Facebook groepspagina Vrienden van FANtastisch Oostenrijk werden weer een hoop mooie foto’s geplaatst. De foto’s en eventueel video’s gaven een mooie weergaven hoe het weer er gisteren uit zag. Lekker weer, niet koud maar het bleef niet droog. Vandaag tapt het weer uit een ander vaatje, in heel Oostenrijk heerst vandaag de zon waarbij in het zuidoosten een paar verdwaalde wolken kunnen langs drijven. Maar het wordt warm, heel warm waarbij de temperaturen tot 36 graden kunnen gaan stijgen. Zelfs op 2.000 meter wordt  het warm met een maximum van 20 graden. Maar zoals vaker deze zomer komt na zonneschijn regen en zo ook vandaag.

Regen en onweersbuien zijn in de loop van de avond te verwachten van Vorarlberg tot Salzburg en Opper-Oostenrijk.

Woensdag is de extreme hitte al weer ten einde en komt Oostenrijk terecht in “gewone warmte” van rond de 30 graden. In de ochtend kunnen er nog regen- en onweersbuien voorkomen aan de noordkant van de Alpen en in het oosten. De neerslag verschuift meer en  meer naar het oosten en de zon neemt het over, waarbij het ’s middags overwegend droog en zonnig is. Uiteindelijk stijgt de temperatuur tot een maximum liggend tussen de 23 en 30 graden, op 2.000 meter ligt dit tussen de 11 en 15 graden. Een stuk frisser dan vandaag.

De verdere trend richting het weekend ziet er weer goed uit, op donderdag schijnt de zon vaker en wordt het weer warmer. Toch zullen er in de loop van de dag enkele regen- en onweersbuien, des ondanks zullen de temperaturen tussen de 24 en 32 graden uitkomen. Vrijdag verloopt net als donderdag warm maar een onweersbui is in Karinthië niet uit te sluiten, maximum temperaturen zullen uitkomen tussen de 25 en de 32 graden. In het weekend zal het niet anders verlopen, warm met kans op een onweersbui met temperaturen tussen de 24 en 35 graden.

Het is hoogzomer met kans op onweersbuien… Hoe het verder gaat met de zomer en de onweersbuien dat lezen jullie as. donderdagochtend om 8 uur weer.

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Voor meer Europees weer kun  je ook een bezoekje brengen aan Vakantieweer.nu

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Haus Steiner

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht