Weerbericht, komt de zomer terug?

Europa weer 15 juli 2020

Weerbericht, komt de zomer terug? Als we naar het kaartje hierboven kijken dan is het in het centrale deel van Europa redelijk “fris” uitgesproken zomerweer is het maar gaat de zomer wel verder in Oostenrijk? 

Donderdag zullen we nog even geduld moeten hebben. Een zwak front komt vanuit het noorden richting Oostenrijk

De hele dag is het overwegend bewolkt het zonnetje krijgen we niet veel te zien, alhoewel het zuiden maakt de meeste kans hierop. Hier en daar kan zeker een bui vallen, de meeste kans daarop is de middag. Wellicht kan het ook nog gaan onweren. De wind komt uit het westen tot noordwest en het kan zeker behoorlijk waaien aan de noordkant van de alpen. Temperaturen liggen  hooguit tussen de 16 en 24 graden. De 24 graden zal in het oosten worden behaald. Op 2.000 meter wordt het 8 graden.

In de avond en nacht kan het behoorlijk gaan regenen aan de gehele noordkant van de alpen en dit regengebied breidt zich uit naar het oosten.

Vrijdag blijft het fris en kunnen er zeker nog wat buitjes vallen, zeker in de omgeving van het bregenzerwald en vanaf de Dachstein tot het wienerwald. Maar de zon zullen we ook zeker te zien krijgen. In het westen overwegend bewolkt, in de bergen staat een behoorlijke noordwestelijke wind. Maximumtemperaturen liggen tussen de 15 en 22 graden. Op 2.000 meter is het maar 4 graden (aan de zuidkant 7 graden)

Weerbericht Oostenrijk 15 jul 2020

Komt de zomer terug is de vraag?

We zien zaterdag temperaturen tussen de 15 en 23 graden. Ook onweer is niet uit te sluiten. Zondag komt de zon er zeker bij en het is droog en het wordt warmer. Maandag zien we temperaturen opduiken van 30 graden… maar meer hierover in het weerbericht dat klaar staat as. zaterdag om 8:00.

Brixen im Thale Zwembad

vorige week zag het er nog zo uit… wanneer kunnen we weer?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...