Weerbericht, komt de zomer weer terug?

Kitzbühel in de zomer

Weerbericht, komt de zomer weer terug?

Vrijdag

Onbestendig maar het wordt warmer. Tot in de middag overheersen de wolken en het kan zelfs af en toe wat regenen.. Maar langzaam aan houden de buien het voorgezien en kan er zelfs een zonnetje voorbij komen. De meeste kans dat je de zon aantreft is van Oberösterreich richting het Burgenland. De temperaturen liggen tussen de 17 graden in de hoeger dalen tot wel 27 graden in het Burgenland. 2000 meter tussen de 6 en 11 graden.

Weerbericht 3 juli 2020 Oostenrijk

Zaterdag

De luchtdruk gaat omhoog en dan zou ook de zomer weer terugkeren. De zon schijnt maar dat betekent niet dat er geen wolken zijn. Er kan in eerste instantie zich nog wel een buitje openbaren in de regio Vorarlberg, Tirol, Salzburg en Oberkärnten, De wind komt uit het westen tot noord. Temperaturen gaan naar 20 tot 29 graden waarbij de hoogste temperatuur in het Oosten. Op 2000 meter stijgt de teperatuur naar 9 tot 13 graden.

Zomer Bier Zon

De dagen erna?

Op zondag in heel Oostenrijk overwegend zonnig en warm. In de middag kunnen er wel wat wolken ontstaan maar dat stelt niet veel voor. Wind komt wederom uit west tot noord en de temperaturen liggen tussen de 24 en 32 graden.

Hoe gaat het weer verder? Dat kunnen jullie weer lezen in een nieuw weerbericht dat zaterdagochtend klaar staat. Blijft het zomer?

Weerbericht 3 juli 2020 Karinthië

Weerbericht 3 juli 2020 Salzburg

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht