Weerbericht nazomer op dreef de komende dagen?

Bloemenzee @Alijda Huibers

@Alijda Huibers

Weerbericht nazomer op dreef de komende dagen?

Dinsdag, de regen ligt achter ons en vanuit het westen bouwt zich een hogedrukgebied op.

In Salzburg en Oberösterreich, maar ook in Oost-Tirol, Karinthië en Stiermarken is het aanvankelijk bewolkt. Mist, hoge mist en laaghangende bewolking verdwijnen pas in de  loop van de ochtend. Beetje bij beetje baant de zon zijn weg door Oostenrijk. Het kan lang onbewolkt zijn. Boven de bergen ontstaan kleine stapelwolken. Er staat een lichte tot matige wind uit verschillende richtingen. De eerste uren zijn nog  fris. In de middag bereiken de temperaturen 18 tot 26 graden, 26 graden in het westen. Op 2000 meter is het in de middag 9 tot 14 graden.

Woensdag wordt een heerlijke nazomerdag. Vanaf de vroege ochtend schijn de zon uitbundig. Helaas begint in bepaalde regio’s de dag met ochtendmist. In het westen verschijnen in de namiddag grotere cumuluswolken. Onweersbuien zijn ook mogelijk in Tirol. In het grootste deel van Oostenrijk blijft het echter niet alleen droog, maar ook onbewolkt. Soms waait er een matige tot stevige wind uit verschillende richtingen. De temperaturen lopen op van 21 tot 28 graden, de 28 graden in Tirol. Op een hoogte van 2000 meter is het 14 tot 17 graden.

Hoe gaat het verder?

Tot en met het weekeinde zien we temperaturen die passen bij de zomer. Zou de nazomer dan nu dan ook van start zijn gegaan? Morgen kijken we of we al meer zekerheid kunnen geven over het verloop van de komende dagen.

Weer Oostenrijk 8 sept 2020

Zijn overigens de zwembaden nog open de komende dagen? Morgen weer een weerbericht met nazomer? Wij tekenen ervoor komende maand.

Brixen im Thale, Zwembad, duikplank, badesee

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht