Weerbericht Oostenrijk geen verandering in weerbeeld

Hintersteiner See Herfst

Hintersteiner See Herfst

Weerbericht Oostenrijk geen verandering in weerbeeld

Het wordt zo langzamerhand erg saai maar voorlopig nog geen verandering in het weerbeeld, mix van zon, mist, wolkenvelden en regen zal ook de komende dagen de revue passeren.

Zo ook vandaag waar na een frisse nacht mistvelden voor kunnen komen deze zullen al echter snel verdwijnen, wel kan in Ober- en Niederösterreich, Wenen, Burgenland en in het zuidoosten van de Steiermark dikkere bewolking voorkomen. Overige delen van het land zal de zon zich vaker laten zien waarbij het 8 tot 16 graden kan worden, daar waar de mist langer blijft hanger zal het frisser zijn. Op 2000 meter ligt het rond de 4 graden.

In het weekend zie je hetzelfde beeld met dikkere bewolking in het oosten van het land, verder naar het westen zal de zon zich meer  laten zien. Het maximum op de zaterdag ligt tussen de 6 en 16 graden terwijl het op 2000 meter tussen de 3 en 7 graden kan worden. Zondag kan plaatselijk licht gaan motregenen en kan er mist voorkomen. In de mist wordt het 5 graden en in de zon stijgt dit naar 15 graden.

temperatuur Kaprun 850 hPa

Na dinsdag ligt alles open, temperatuur en neerslagkansen op ca. 1500 meter in Kaprun.

Na het weekend

Op maandag overheersen in het westen de bewolking waaruit af en toe wat regen kan vallen, verder naar het oosten begint de dag met zon en wat mist maar ook hier zal het op den duur gaan regenen. De regen kan tussen de 1200 en 1600 meter als sneeuw gaan vallen. Uiteindelijk stijgt de temperatuur naar waarden tussen de 6 en 14 graden. Dinsdag komen er in het oosten dichtere wolken voor waaruit een  paar buien kunnen vallen, elders meestal droog met zon en toch ook wat wolken. Maximum ligt tussen de 6 en 12 graden.

Hoe het verder afloopt morgen meer.

Sneeuwval

Sneeuwval volgende week vrijdag, is nog ver, komende dagen kijken hoe dit zich ontwikkeld.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht