Weerbericht Oostenrijk: Warm, meer zon, zomerweer?

Weerbericht Oostenrijk: Warm, meer zon, zomerweer?

Donderdag

Vanaf de vroege ochtend begint de dag al bewolkt en het regent vanaf de Bodensee tot aan de Salzkammergut. Mist kan er ook ontstaan maar het knapt in de loop van de dag zeker wel op en zelfs de zon zou nog te zien zijn. Maar helaas is dit van korte duur want op sommige plaatsen ontstaan er weer stapelwolken en er zullen onweersbuien gaan voorkomen.

In het Donaugebied en het zuidoosten van Oostenrijk blijft het vanaf de middag droog en het is er overwegend zonnig. Er waait overigens een matige wind vanuit oost naar west.

De temperaturen bereiken waarden tussen de 17 en 26 graden en op 2000 meter liggen deze temperaturen tussen de 6 en 10 graden.

Vrijdag

De zomer doet zijn intrede! De hele dag schijnt de zon in Oostenrijk in de ochtend kunnen er wel nog mistvelden zijn maar die worden snel weggebrand door de zon. Er kunnen een paar wolkenvelden voorbij komen maar over het algemeen is het de zon die op het menu staat.

Temperaturen liggen tussen de 21 en 29 graden en op 2000 meter tussen de 10 en 14 graden.

En hoe gaat het verder met het weer?

Zaterdag wordt wederom een zomerse dag. Temperaturen kunnen zelfs over de 30 graden komen (Burgenland)

Zaterdag ochtend staat er weer een nieuwe weerbericht voor jullie klaar en dan gaat het zeker interssant worden. Vanaf volgende week dinsdag kun je weer vrij reizen naar Oostenrijk en genieten van het weer. Weten wat het weer wordt? We proberen minimaal 3 keer per week een weerbericht te verzorgen in de vakantie periode.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...