Weerbericht Oostenrijk Zomers met af en toe een bui

Weerbericht Oostenrijk 25 juni 2020

Weerbericht Oostenrijk Zomers met af en toe een bui

Donderdag

Vandaag is het bewolkt in Osttirol, Karinthië, het zuiden van het Salzburgerland en Steiermark. Helaas vallen er ook wat regenbuitjes. Behoorlijk buien vallen er tussen de Hohe Tauern en Obersteiermark. Aan de Noordkant daarentegen is het wisselend bewolkt en af en toe schijnt de zon. Maar Oostelijk van Innsbruck tot Wenen is er zeker wat regen te verwachten.

Op de bergen waait een behoorlijke noordwestenwind. De temperaturen liggen tussen de 17 en 28 graden. De 28 graden zal aangetikt worden in het Inntal en Rheintal. Op 2000 meter is er zeker wat verkoeling met temperaturen tussen de 7 en 14 graden.

Brixen im thale Zwembad

Vrijdag

Het wordt overal in Oostenrijk weer een stukje warmer en het is zonnig. Maar een plaatselijk buitje is niet uit te sluiten. De wind komt uit het zuidoosten tot zuidwest. Temperaturen liggen tussen de 22 en 30 graden en dat kunnen we dan ook zeker als zomers betitelen. Op 2000 meter stijgt het kwik van 12 tot 15 graden.

Zaterdag

Zaterdag wordt het zeer warm. De zon schijnt helaas niet uitbundig. Er zullen zeker wolken voorkomen en een onweersbui is niet uit te sluiten. Temperaturen lopen op van 24 tot 31 graden.

Hoe gaat het weer verder. We zien de dagen erna zeker nog heerlijke zomerse temperaturen. Of het weer standvastiger gaat worden dat verteld Ronald as. zaterdagochtend weer.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...