Weerbericht Operatie Cooldown of toch niet

Tiefenbachklamm Kramsach
Tiefenbachklamm Kramsach

Weerbericht Operatie Cooldown of toch niet dat is de vraag. Voorlopig verandert er niet veel aan het weerbeeld in Oostenrijk, dat betekent zon en neerslag wat elkaar afwisselen.

Zo ook vandaag waar het warm en droog blijft in het westen en warm met een enkele regen- en/of onweersbuien richting het oosten. Vooral in Stiermarken, Zuid-Niederösterreich, Burgenland en Neder-Karinthië kun je de hele dag door wolken, buien en onweer verwachten. De temperaturen bevinden zich tussen de 25 en 30 graden, op 2000 meter wordt het 12 tot 19 graden.
weerbericht
Morgen kan er wat mist voorkomen verder zullen de eerste uren van de dag vooral zonnig verlopen. Er nadert echter een koufront en wordt het snel instabiel met regen- en onweersbuien in het westen en zuiden. In Vorarlberg, Tirol en Opper-Karinthië regent het hevig. In het noorden en oosten daarentegen zijn er overdag slechts enkele en korte onweersbuien. s Avonds verschuift het zwaartepunt van regen en onweer steeds meer naar Salzburg en Opper-Oostenrijk. De temperaturen liggen vandaag tussen de 19 en 28 graden, op 2000 meter blijft dit steken op 10 tot 15 graden.

Op dinsdag voelt het in veel regio’s benauwd aan en is de kans op een regen- en/of onweersbui aanwezig, in de ochtend is de kans het grootst ten oosten van Salzburg. In de middag verschuift het naar het westen en zuiden, dit alles met een temperatuur tussen de 20 en 27 graden.

De verdere trend is dat het minder nat is maar eerst nog wel fris, later zullen de temperaturen stijgen. Of dit allemaal doorzet of dat het toch weer kouder gaat worden is nog onzeker.

weerberichtDe groeten reserve weerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Voor meer Europees weer kun  je ook een bezoekje brengen aan Vakantieweer.nu

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht