Weerbericht redelijk zomerweer met wellicht een bui

golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith
FANtastisch uitzicht vanaf de golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith

Weerbericht redelijk zomerweer met wellicht een bui, aan de temperaturen ligt het niet aan ook niet aan de zon. Maar zoals vaker deze zomer blijft het niet droog.

Gisteren was het overigens lekker weer de zon scheen uitbundig, zeker in Brixen im Thale zoals te zien is in onderstaande foto. Het zou niet overal droog blijven maar ieder straaltje zon is mooi meegenomen. Op onze facebookpagina Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zijn verschillende foto’s van gisteren geplaatst met veel zon.

Zwembad Brixen im Thale

Het wordt vandaag heet waarbij in de loop van de dag de aanwezige wolken voor de nodige regen- en onweersbuien kunnen zorgen. De kans hierop is het grootst van het Mühlviertel tot het Weinviertel en in de bergen. Maar elders is de kans op neerslag niet uitgesloten, op sommige plaatsen zijn ook zware onweersbuien mogelijk. De temperaturen stijgen tussen de 24 en 32 graden waarbij de hoogste temperaturen te vinden zijn in het Burgenland en het zuidoosten van de Stiermarken. Op 2000 meter zal het tussen de 13 en 17 graden worden.

Morgen (Woensdag) gaat het door waar het vandaag is geëindigd. In de ochtend zal de zon enkele uren kunnen schijnen maar het is verre van helder, ook kunnen er nog wat regenbuien vallen. In de loop van de dag zullen de buien vaker voorkomen ook onweersbuien zijn niet uitgesloten. De meeste daarvan in Oost-Tirol, Karinthië, Stiermarken en in het zuiden van Salzburg. Het noordoosten blijft hoogstwaarschijnlijk droog. Het wordt minder warm dan gisteren maar nog komen de maximum temperaturen uit tussen de 20 en 27 graden, op 2000 meter blijft dit hangen rond de 12 graden.

De trend richting het weekend is niet veel anders namelijk een mix van zon, wolken neerslag waarbij zware regen- en onweersbuien voor kunnen komen. De temperaturen zullen liggen tussen de 18 en 29 graden. Of dit doorzet na het weekend daarover meer in het volgende weerbericht.

golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith

FANtastisch uitzicht vanaf de golfbaan Kitzbuhel Schwarzsee Reith

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Voor meer Europees weer kun  je ook een bezoekje brengen aan Vakantieweer.nu

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht