Weerbericht rustig hogedrukweek in Oostenrijk

Echerntal

Herfstkleuren in het Echerntal

Weerbericht rustig hogedrukweek in Oostenrijk

Vannacht is in sommige dalen weer wat mist op komen zetten en temperaturen gingen terug naar 7 graden tot min4 graden.

Zondag, hebben we rustig hogedrukweer met mist en zon waarbij we opmerken dat de zon alleen echt is terug te zien in de bergen. In de dalen verdwijnt gelukkig de mist al in de loop van de ochtend en zullen we alleen last hebben van hoge bewolking.

Naar het oosten/zuidoosten toe zul je zeker langer met mist te maken krijgen en of bewolking. Tot het middaguur ook mist in de omgeving van Klagenfurt. Maximum temperaturen van 2 tot 10 graden in mistgebieden en waar de zon erbij komt 10 tot 18 graden waarbij de 18 graden in Tirol gehaald zou gaan worden. Op 2000 meter is het rond de 10 graden. Er staat overigens een heel licht windje.

Vorstgrens Oostenrijk 8 november 2020

Er zal zeker geen sneeuw vallen maar dit kaartje hierboven is meer om te laten zien hoe hoog de vorstgrens zit. Boven de 3000 meter.

Op maandag hebben we een dag met 2 gezichten. Op de bergen is het zonnig en in de lage gebieden en het vlakke land naar het oosten toe mistig waaruit zelfs wat motregen zou kunnen vallen. Op de bergen schijnt de zon uitbundig en in de dalen verdwijnt de mist. Er staat een zwakke tot matige wind van oost naar zuid. De temperatuur komt niet boven de 2 tot 9 graden uit in gebieden waar de mist blijft hangen. Waar de zon schijnt wordt het 9 tot 16 graden en op 2000 meter is het 7 graden.

De dagen erna zien we een zelfde soort weertype op dit moment. Morgen kijken we weer verder. Zelfs in het hooggebergte is van winter even geen sprake maar het is pas begin november…

Weer Oostenrijk 8 november 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht