Weerbericht: Tot en met dit weekend geen verandering

Saalbach 17-12-2020

Weerbericht: Tot en met dit weekend geen verandering

Over de korte termijn kunnen we kort zijn tot en met dit weekend geen verandering, net zoals gisteren in ons weerbericht al te lezen was.

Vandaag is het opnieuw een mix van zon, bewolking maar ook mist. Van het westen tot in Niederösterreich schijnt volop de zon, terwijl in sommige dalen mistvelden voor kunnen komen. De dag begint kil met temperaturen tussen de -6 en +2 graden. Deze zullen in de loop van de dag gaan stijgen naar 1 tot 9 graden. Hogerop rond de 2000 meter ligt het zo rond de 1 graad.

Het weekend zal ongeveer hetzelfde weerbeeld vertonen als vandaag, veel  zon vooral in de in de bergen. Verder richting het westen zal de bewolking de overhand krijgen waaruit wat regen kan vallen. Beide dagen beginnen fris met temperaturen tussen de -6 en + 4 graden, dit zal in de loop van de dag stijgen richting de +1 tot 10 graden. Op 2000 meter ligt de temperatuur rond de 1 tot 4 graden. Dit alles met een matige tot stevige wind van zuidwest naar zuidoost.


Na het weekend passeert er een front dat zoals het nu naar uitziet sneeuw, regen maar ook ijzel brengt. Gelukkig zal dit in de nacht gebeuren, ook is er de mogelijkheid dat het rond kerst wat kouder gaat worden. Maar dat is nog iets te ver weg, hoe dit allemaal verloopt morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

5 daagse

Rondje Oostenrijk de komende 5 dagen.

Centraal Tirol

Salzburgerland.

Oost-Tirol (zuidkant)

Gletsjerskigebieden (noordkant)

Rijndal Vorarlberg

Oostelijke laagland

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...