Weerbericht vreselijk saai maar wel heel mooi!

Weer Oostenrijk 9 november 2020

Weerbericht vreselijk saai maar wel heel mooi! Vannacht heeft het gevroren in de Alpen maar wat voor weer krijgen we de komende dagen?

Dinsdag is het deels mistig en zonnig. De grote steden zitten vandaag bijna de gehele dag in de mist en of bewolking. In de Alpen daarentegen schijnt de zon. In de ochtend kan hier zeker ook nog even de mist blijven hangen.

Van Flachgau, het Innviertel richting het Burgenland en naar het zuidoosten van Stiermarken strekt zich een bijna gesloten deken van mist en hoge mist uit. Dit pakket ligt meestal tussen de 700 tot 1100 meter. Ook kan hier uit wat motregen vallen. De temperaturen schommelen in de bewolkte gebieden tussen de 2 en 9 graden en op de zonnige locaties kan het op sommige plaatsen oplopen tot 15 graden. Op een hoogte van 2000 meter is het 6 graden.

Woensdag, nog steeds rustig hogedrukweer. Ook deze dag weer schitterend weer in de bergen. Ga je wat lager Oostenrijk in richting het vlakke land en dan hebben we daar nog zeker last van mist en laaghangende bewolking en motregen. De grens van deze mist en bewolking ligt tussen de 900 tot 1400 meter. In het oosten staat een  stevige zuidoostenwind. De hoogste temperaturen: in de mistgebieden 2 tot 9 graden, met zon tot 15 graden en op 2000 meter rond de 3 graden.

We zien dit saaie weer ook op donderdag terug maar dat neemt niet weg dat het heel mooi herfstweer is in de bergen en je kunt er geweldige foto’s maken die we bijna dagelijks zien in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Vrijdag start ook weer met mist en bewolking. Maar vanuit het noordwesten komt er wat regen al zullen de hoeveelheden beperkt blijven. Sneeuw valt er pas boven de 1400 tot 1900 meter.

Naar het weekend toe zien we ook weer mist, zon en voor een schrijver als deze saai weer…. Maar zeker schitterend als je in de bergen zit.

Westendorf 20 okt 2018

In de dalen mist en boven FANtastisch. Unten grau oben blau

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 9 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht