Weerbericht, Warm maar weer met neerslag

weerbericht

Weerbericht, Warm maar weer met neerslag zoals het zo vaak te zien was de afgelopen dagen. De komende dagen zullen weer een mix zijn van zon en het nodige aan neerslag. Afgelopen nacht was het veelal helder de sterren waren overal te zien met maximum rond de 18 graden.

Vandaag beloofd een FANtastische dag te worden met alleen maar zon, er kan in de namiddag een verdwaalde onweersbui vallen in de bergen en dan vooral in het westen en zuiden van het land. Maar het is weer echt zomers met temperaturen tussen de 26 tot zelfs 36 graden waarbij de hoogste temperaturen in het westen gehaald worden. Op 2000 meter wordt het ook warm zo rond de 20 graden. In de ochtend kunnen er mist of hoge bewolking voorkomen, maar deze zal snel verdwijnen.

Morgen wordt het in het oosten en zuiden weer heet en zal de zon voluit schijnen, maar voor de middag zullen in Vorarlberg de eerste regen- en onweersbuien vallen. In het oosten en zuidoosten blijft het langst zonnig, echter tegen de avond verspreiden de onweersbuien zich meer en meer, de wind waait meestal zwak tot matig van zuidoost naar west. Het wordt een benauwde dag met temperaturen tussen de 24 en 34 graden. Op 2000 meter tussen de 13 en 21 graden. Ook de nacht richting zondag trekken overal hevige regen- en onweersbuien het land over.

weerbericht

Zondag wordt een wisselvallige dag met wolken, zon en wat regen. De meeste buien zijn in de ochtend aan de noordkant van de Alpen en in het zuidoosten, ’s middags langs en ten zuiden van het Tauerngebergte, met af en toe onweersbuien. Echter zal in het noorden, oosten en zuidoosten het overdag grotendeels droog en overwegend zonnig worden. De dag begint met temperaturen tussen de 15 en 22 graden. Uiteindelijk zal het maximaal 21 tot 28 graden worden.

weerbericht neerslag

Na het weekend zet een verdere daling van de temperatuur in, zo wordt het op maandag hooguit 17 tot 25 graden met een wisseling van wat zon, wolken en regen vooral in het noorden en oosten kan het nat worden. Op de dinsdag zal het overal vrijwel droog zijn met wat zon, nu komen de temperaturen uit tussen de 20 en 26 graden.

Hoe het allemaal verder gaat verlopen morgen meer.

De groeten reserveweerman Michel.

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht