Weerbericht zomers maar met neerslag

Brixental uitzicht Kandleralm

Brixental uitzicht Kandleralm

Weerbericht zomers maar met neerslag

Het weerbeeld de komende dagen in een notendop waarbij het qua temperatuur lekker zomers aanvoelt.

Gisteren kon men al zien hoe de komenden dagen eruit zullen gaan zien met het nodige aan buien wel of niet met onweer en zon. De buienactiviteit nam in de loop van de nacht af, vandaag begint daarom ook met dichte bewolking waaruit regen kan vallen. De zon zal zich overdag laten zien maar de kans op (onweers-)buien blijft aanwezig deze buien zullen in de loop van de dag meer naar het zuiden schuiven. Van het Waldviertel tot Noord-Burgenland zal de zon steeds vaker doorbreken.

De ochtend start met temperaturen tussen de 10 tot 18 graden wat in de loop van de dag zal stijgen naar maximale waarden tussen de 19 tot 27 graden. Dit alles met een matige tot stevige wind uit het westen tot noorden. Op 2000 meter zal het 7 tot 10 graden gaan worden.

Weerbericht

Neerslag maandag

Ook maandag aan het begin van een nieuwe week is het nog onbestendig. Vooral in het westen en zuiden zullen geregeld regen- en onweersbuien gaan vallen. Verder naar het oosten en noorden is er een mix van zon en wolken. Er waait een lichte tot matige wind uit het noordwesten tot oosten. De ochtend begint met een temperatuur tussen de 9 tot 18 graden deze stijgt in de loop van de dag tot een maximum van 19 tot 27 graden.

Weerbericht

De verdere vooruitzichten:

Dinsdag nog wisselvallig met een kans op een regen- en onweersbui. De meeste kans hierop is in Vorarlberg, Tirol, Salzburg en Karinthië verder naar het oosten droger en overwegend zonnig. Dit alles door een matige noordoostenwind wordt het maximaal 19 tot 28 graden.

Weerbericht

Neerslag dinsdag

Woensdag meer zon vooral in het oosten en zuidoosten maar met een kans op een bui. In het westen is het onrustig en overwegend bewolkt met toenemende kans op een regen- en onweersbui. De maximale temperatuur zal tussen de 19 en 28 graden liggen met de hoogste temperaturen in het oosten.

Morgen meer in ons weerbericht.

De groeten,

Reserveweerman Michel

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht