Weerman Jeroen heeft goed nieuws!

Saalbach Tirol S Bahn

We hebben goed nieuws van onze Weerman Jeroen. Helaas heeft hij nog geen enorme dump in de voorspellingen (wellicht toch het volgend weekend) zitten maar Jeroen gaat dagelijks een weerbericht plaatsen, natuurlijk over Oostenrijk. Jeroen is al met deze weerberichten gestart op 30 november. Doorgaans zal dit bericht geplaatst worden om 8 uur in de ochtend op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Recent heeft Jeroen ook nog een artikel geschreven over de Föhn en hoe dit natuurfenomeen nu werkt. Benieuwd naar dit bericht klik HIER. Overigens is er ook een weerpagina op de website. Daar staan alle gerelateerde nieuwsberichten inzake het weer.

Binnenkort zijn we ook weer in Oostenrijk. Wij zullen wederom live op facebook updates gaan maken in de skigebieden waar we op dat moment zullen zitten. Op andere social media kanalen zijn we zeker ook actief. Volg ons daarom ook op Facebook, Instagram, Youtube en Twitter. Op deze kanalen zijn wij veelvuldig aanwezig.

Onze eigen laatste video update die staat hieronder en is opgenomen in Sölden op 10 november 2018. Er zullen er in het winterseizoen 2018/2019 nog heel veel gaan volgen.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Turner Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...