Weerman Jeroen LIVE vanuit Kaprun

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2019

Weerman Jeroen komt LIVE vanuit Kaprun. In de ochtend had Jeroen al een mooie weerbericht klaargezet en is vanochtend vroeg naar de gletsjer van Kaprun (Kitzsteinhorn) gegaan.

Jeroen is daar inmiddels al 2 keer live gegaan.

In onderstaand live verslag gaat Jeroen ook nog in over nog meer sneeuw die komende week gaat vallen. Een aantal volgers van ons die in Sölden zitten komend weekend (Winteropening en Turner Warm Up Weekend) zijn erg benieuwd wat het weer gaat worden in Sölden. Daar geeft Jeroen ook antwoord op.

Kijken maar dus!

Wisten jullie ook al dat wij te volgen zijn op Instagram?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het heeft gesneeuwd vannacht! Jeroen gaat Kaprun deze ochtend inspecteren #kaprun #sneeuw #kaiserwetter

Een bericht gedeeld door FANtastisch Oostenrijk (@fantastisch_oostenrijk) op

Het is vandaag echt op en top genieten in Oostenrijk op de Kitzsteinhorn. Wellicht nemen we straks nog even een kijkje op andere gletsjers.

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2019. Het is weer koud genoeg om de sneeuwkanonnen aan te zetten.

Kaprun Kitzsteinhorn 4 nov 2019

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×