Weerman Jeroen in de media en video’s

RTL Weer Brixen im Thale

Altijd leuk dat teamleden mooie foto’s maken en dat deze ook elders te zien zijn.

Onze weerman Jeroen kwam in beeld met 2 mooie foto’s bij RTL Weer.

RTL Weer Brixen im Thale

2 januari 2019 werden we eindelijk eens getrakteerd op een lading “neuschnee” Wel was het zo dat het weer erg onstuimig was. Veel wind en heel veel sneeuw. In het dal is de teller op circa 35 cm blijven staan en de komende dagen komt er nog veel meer aan.

Naar mate de dag vorderde gingen er ook steeds meer liften dicht en aan het einde van de dag ging het ook nog eens flink waaien. Dat is terug te zien in onderstaande video. Heerlijk winters!

Maar ook was Stefan onderweg in het skigebied. Stefan droomt het hele jaar van de sneeuwschep te hanteren maar daar komt niet altijd veel van terecht want wat is er nodig voor de sneeuwschep…juist ja SNEEUW. Op de piste heeft hij toch de kans gekregen. Iemand skiede een beetje buiten de piste en verloor een ski….. die kwam weer tevoorschijn dankzij de schepkunsten van Stefan. Ook is Stefan vervroegd het dal weer ingegaan omdat de liften gingen sluiten vanwege….de wind en het onstuimige weer. Daar zag hij ook iets wat zeker niet altijd te zien is….. een skibus was van de weggeraakt ( die overigens met groot materieel in de avond weer is rechtgezet) Dit alles is te zien in onderstaande video.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...