Weerman Jeroen start op regionale TV

Jeroen Elferink TV Debuut Weerplaza

Jeroen Elferink regionale TV debuut Weerplaza

Weerman Jeroen start op regionale TV

Wat is dit GAAF!!!! Ja we spreken ons uit over onze mede hobbyist. Ja want zo noemen we ons zelf. Iedereen die meewerkt aan FANtastisch Oostenrijk doet dit als hobby en daar gaan heel veel uurtjes inzitten om jullie te informeren over allerlei zaken.

Jeroen Elferink de weerman op FANtastisch Oostenrijk heeft zijn hobby laten uitgroeien tot iets heel moois. Een aantal jaren geleden gevraagd om te komen werken bij een weerbureau. Hij was natuurlijk opgevallen door zijn leuke stukjes proza als het gaat om weerberichten bij FANtastisch Oostenrijk.

Zelf ken ik Jeroen al heel lang en hij was al vanaf kleins af aan geïnteresseerd in het weer. Zeker als je op een camping staat in Oostenrijk wil je weten wat het weer gaat worden. Jeroen heeft heel veel zelf studie gedaan om kaarten te lezen beoordelen en uiteindelijk weerberichten te maken….. en die schrijft hij vandaag de dag nog steeds op FANtastisch Oostenrijk.

Al een tijdje heeft Jeroen van zijn hobby zijn werk gemaakt (Weerplaza) Een tijdje geleden gevraagd om ook weerberichten op TV te gaan doen. Geen moment heeft Jeroen getwijfeld en na een periode van training is vandaag dan het debuut op de lokale TV zender.

Kijk hieronder maar eens de eerste beelden die getoond zijn op Omroep Gelderland. Ook zou er een uitzending zijn vandaag voor Omroep Brabant.

Wij als FANtastisch Oostenrijk wensen Jeroen heel veel succes op de regionale TV en gaan er vanuit dat wellicht in de toekomst de nationale TV ook “veroverd” gaat worden.

Voor de rest hopen wij dat Jeroen het komend winterseizoen heel veel mooie voorspellingen gaat doen op FANtastisch Oostenrijk.

Jeroen Elferink regionale TV debuut Weerplaza

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×