Weerstation FANtastisch Oostenrijk blijft online te volgen!

Weerstation FANtastisch Oostenrijk blijft online te volgen!

We hebben al een tijdje een weerstation geplaatst in Oostenrijk. Een aantal jaren is dit weer station voor FANtastisch Oostenrijk online gegaan. Het weerstation is elke minuut van de dag op te roepen (als het internet het maar blijft doen maar we herkennen al heel lang stabiliteit al daar) Wat ons betreft blijft dit weerstation 24/7 in de lucht.

Nu kunnen jullie altijd online 24/7 ons weerstation raadplegen en weet je altijd de exacte meetwaardes in het Brixental. Ook kun je  hier via deze link een kijkje nemen in de archieven van ons station.

We gaan richting de zomer dus ook maar meteen een foto van de temperaturen die wij ook graag willen zien in de maand juli.

De liefhebber kan ook nog dieper in de cijfers duiken via deze link. Hou er rekening mee dat op deze site eerst de settings veranderd moeten worden van Fahrenheit naar Celsius (rechtsboven in het menu). Onderaan is het dan mogelijk om tot op de minuut nauwkeurig terug te kijken naar het gemeten weer.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×