Weissee Gletscherwelt Video Update 3 februari 2024

GletscherWelt Weissee

Weissee Gletscherwelt Video Update 3 februari 2024

Wij hebben de SuperSkiCard en dat betekent dat we in vele gebieden kunnen skiën. Normaal gesproken ligt het, voor ons, niet voor de hand om naar hele kleine gebieden te gaan. Weissee GletscherWelt is zo’n klein gebied, waar wel hele leuke pistes liggen.

Omdat we er ook nog nooit waren geweest, zijn we er dit keer naar toe gegaan met Kaiserwetter. Het skigebied viel ons zeker niet tegen. Mooie afdalingen liggen er en de sneeuw was ook FANtastisch. De dalafdaling hebben we aan het einde van de dag gemaakt en ook deze viel niet tegen.

Al met al een leuk gebied, zeker voor gezinnen met jonge kinderen. Voor twee kinderen onder de 12 jaar zijn de skikaarten zelfs gratis als de ouders dan wel een skikaart kopen. Dat is een goed deal. Ook kun je hier boeken in de Rudolfshutte. Je bent dan verzekerd van sneeuw, want dit ligt al op een hoogte van 2.315 meter.

Aan het eind van de dag liep het toch even mis voor ons. De lift (Medelzkopf) had storing en we hingen precies op het punt waar het hoogteverschil het grootst was tussen de zetel en de grond (meter of 20) Daar hebben we afgelopen zaterdag ook nog over bericht.

Hieronder onze video update en we zullen dit gebied in de toekomst zeker nog een bezoeken.

Ook zijn we live gegaan op onze sociale media kanalen.

Medelzkopf Gletscherwelt Weisssee

Weissee GletscherWelt

Weissee GletscherWelt

Weissee GletscherWelt Medelzkopf

Weissee GletscherWelt

Weissee GletscherWelt

Weissee GletscherWelt

Weissee GletscherWelt Medelzkopf

Weissee GletscherWelt

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×