Weissensee toertocht van 200 km VIDEO

Weiseensee 31 januari 2023

Weissensee toertocht van 200 km VIDEO

Marcel woont in Karinthië en onderneemt ook wel bij ons wat op de website en gaat zo nu en dan eens live op facebook. Deze week moet hij voor zijn werk bijna dagelijks op de Weissensee zijn. De mensen al daar willen toch ook wat drinken en daar wordt dan voor gezorgd.

Gisteren ging hij 2 keer live op facebook en deze beelden willen we jullie zeker niet onthouden. Wat een geweldig kaiserwetter was het gisteren. Kijk zelf de video’s die hij gemaakt heeft. Overigens wordt er gereden op het kleine meer. Het grote meer was nog niet te doen qua schaatsen maar is nu wel dichtgevroren.

Overigens staat vandaag (1 februari 2023) de 200 km voor de pro’s op het programma. Hopelijk hebben zij ook het mooie weer dat er bij de toertocht ook was. Wel hebben we begrepen dat er een windje zou kunnen gaan opsteken.

Wellicht dat Marcel er ook deze dag bij is en zijn dan zeker weer benieuwd naar zijn live video’s.

Lees ook dit!

Weissensee

Weissensee

Dries Van Wijhe

Kennen we deze oud winnaar nog “dolle” Dries van Wijhe?


Weissensee het grote meer

Weissensee het grote meer is ook dichtgevroren

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...