Werken bij Bergtraum in Westendorf

Westendorf Bergtraum

 

Werken bij Bergtraum in Westendorf

Dit is je kans om het hele winterseizoen in Westendorf te verblijven en uiteraard is er ook kans om van de bergen en skipistes te genieten.

In het altijd gezellige Westendorf is Bergtraum direct aan de piste gelegen. Bij ons restaurant met lounge en après ski gaat deze winter het dak eraf!

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Voor dit waanzinnige concept zijn wij opzoek naar medewerkers bediening en keuken. Ben jij klantgericht, een doorzetter, een teamplayer en dit alles met een lach op jouw gezicht? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij bieden een winter in de bergen met een gezellig team, kost en inwoning, goed salaris en geregelde werktijden. Laat deze kans niet schieten en ga de winter van jouw dromen tegemoet!

Mail jouw motivatiebrief met foto naar; Info@restaurantbergtraum.com

Bergtraum Westendorf logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...