Werken in Oostenrijk, make it happen

Werken in Oostenrijk

 

Werken in Oostenrijk, make it happen

Op de site werkeninoostenrijk.nl staan de meest leuke functies voor het komende winterseizoen en je bent ook nog in een geweldige omgeving aan het werk. Tevens kom je zeker toe aan jou pistekilometers en je wordt er nog voor betaald ook.

Welke functies zijn er zoal voorhanden?

In het hoogseizoen zijn er meer dan 500 enthousiaste skileraren en horecamedewerkers aan het werk. Dit kan zijn in restaurants, berghutten, bars, winkels, skischolen etc.

Grootste buitenlandse werkgever

Werken in Oostenrijk heeft het grootste netwerk van Oostenrijkse werkgevers in de Horeca en Wintersport en is tevens de grootste buitenlandse werkgever in Oostenrijk. Werken in Oostenrijk werkt al meer dan 10 jaar samen met betrouwbare werkgevers en met deze werkgevers is veel contact. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Duizenden mensen zijn je al voor gegaan.

Als jij werkt in Oostenrijk ben je in dienst van Werken in Oostenrijk. Je blijft ook verzekerd in Nederland (zorgverzekering) Ook val je nog steeds onder de Nederlandse belastingwet.

Onderstaand een aantal functies maar ga je naar de website van Werken in Oostenrijk dan tref je er daar veel meer aan. Succes met solliciteren en maak er een FANtastische winter van.

Werken in Oostenrijk Vacature Hinterglemm

Werken in Oostenrijk Vacature Kirchberg

Werken in Oostenrijk Vacature Westendorf

Werken in Oostenrijk Vacature Flugel

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...